Arena sărbătorește cea de-a 50-a aniversare cu o nouă colecție de costume de baie inovative și cu o abordare sustenabilă

Înotul este unul dintre cele mai frumoase și mai sănătoase sporturi. Pentru a vă bucura din plin de sezon, purtați costume de baie comode și de înaltă calitate. Aici intră în joc noua colecție de la brandul Arena - „50th Anniversary Collection”.

Cum s-a transformat micul brand într-un lider în domeniul înotului?

Povestea brandului Arena a început la Jocurile Olimpice de la München din 1972, prin întâlnirea unui om de afaceri perspicace și a unui sportiv olimpic multi-medaliat. Antreprenor era tânărul și ambițiosul Horst Dassler – în acea vreme președintele companiei Adidas France, fondată de tatăl său Adolf Dassler – iar sportivul era Mark Spitz, supranumit „Mark Rechinul”, cel mai bun înotător al momentului.
 
De la înființarea sa în 1973, Arena a devenit lider mondial în domeniul costumelor de baie și al accesoriilor de înot. Brandul a fost întotdeauna sinonim cu inovația, calitatea de top și susținerea sportivilor de elită.
 
De-a lungul existenței sale, Arena a devenit un partener important al multor campioni olimpici și deținători de recorduri mondiale. Inovațiile lor tehnologice, cum ar fi costumele de neopren Powerskin, au revoluționat lumea înotului.
 
În decursul celor 50 de ani, Arena a devenit un simbol al designului, funcționalității și performanței de top. Produsele lor sunt foarte populare și utilizate de înotători de toate nivelurile. Cu această nouă colecție aniversară, Arena împinge granițele și mai departe, rămânând în fruntea inovației și a tendințelor din domeniul înotului.
 
Datorită istoriei sale bogate și a accentului pe calitate și inovație, Arena își menține reputația unuia dintre cele mai respectate branduri de costume de baie din lume.
 

Pentru Arena, noul mileniu se desfășoară sub semnul inovației 

Pentru Arena, inovațiile nu se limitează la tehnologia carbonului, ci se extind și la o gamă de articole de concurs și de agrement. Printre acestea se numără ochelarii Cobra, echipați cu sistemul anti-aburire Swipe. Tehnologia permite curățarea lentilelor cu o simplă mișcare din deget și garantează o vedere clară, care rezistă de zece ori mai mult decât soluțiile standard. Ochelarii One asigură o potrivire etanșă indiferent de forma feței, oferind o aspirație excelentă și o vizibilitate de cristal.
 
 

50th Anniversary Collection

Noua colecție Arena celebrează cea de-a 50-a aniversare a brandului cu un design incredibil și funcții inovatoare. Folosește materiale rezistente la uzură și la apă, cu elasticitate și confort ridicat. În plus, colecția folosește tehnologia inovatoare „Waternity”, care protejează costumele de baie de radiațiile solare și asigură că acestea rămân ca noi chiar și după ore lungi de înot.
 
Mai mult, toate costumele de baie din această colecție sunt realizate din materiale reciclate, ceea ce contribuie la utilizarea sustenabilă a resurselor și reduce impactul negativ asupra mediului. Achiziționând această colecție, contribuiți la protejarea planetei și la un stil de viață sustenabil.
 
Arena se concentrează nu numai pe calitate și design, ci și pe sustenabilitate și responsabilitate socială. Dacă vă pasionează înotul și căutați costume de baie care să ofere calitate, confort și o abordare sustenabilă, această colecție este ideală. Sărbătoriți alături de Arena aniversarea celor 50 de ani de succes și bucurați-vă de înot într-un costum de baie care va rezista tot sezonul și susține o cauză bună.
 

 

Ce vă așteaptă în noua colecție?

Această colecție aniversară vine cu emblematicul logo „Arena 50” și cu un design de excepție, care combină stiluri moderne cu elemente din trecutul brandului. Fiecare piesă din colecție emană eleganță, încredere și pasiune pentru înot.
 
Pe lângă costume de baie, colecția mai include rucsacuri și căști cu sigla brandului Arena. Materialele sunt durabile, rezistente la apă și au o elasticitate ridicată, care asigură confort și performanță la fiecare antrenament sau concurs de înot.
 
Pentru fanii brandului Arena și iubitorii înotului, această colecție aniversară este o ofertă irezistibilă. Participați și dvs. la sărbătorirea a 50 de ani de inovație, calitate și pasiune pentru înot cu această colecție unică a brandului Arena.