Combinați costume de baie din două piese în funcție de necesitățile personale

„Chilotul este bun, sutienul nu e bun.Sutienul este bun, chilotul nu. Astăzi nu am chef de această culoare, mi-ar plăcea alta. Pe scurt, uneori întâmpinăm probleme atunci când încercăm să potrivim sutienul costumului de baie cu chilotul acestuia. Acum am făcut capăt acestor griji. Aveți acum posibilitatea de a obtine libertate aproape nelimitată de combinare a costumului de baie după bunul plac. :-)

Amestecul unui cocteil în formă de costum de baie după bunul gust oferă pe site-ul nostru chiar mai multe mărci.

Să începem cu noutățile de la Tyr, unde culorile mixte se întrec cu motive interesante. Un model interesant este Tyr Modena, de la care avem chilotul și sutienul. Dar asta nu vă limitează neapărat creativitatea, îl puteți combina cu oricare dintre celelalte modele.

Dacă preferați modele mai decente, datorită sutienelor Solid Brites și Solids, veți putea satisface propriul gust. Puteți să le combinați cu alte modele decente, de exemplu Solid Bikini Bottom, Solid Active sau cu celelalte modele color menționate mai sus. La dispoziție sunt și pantalonii scurți de damă de la Tyr Boca Chica. Sutiene în culori mixte de la Sumatra, Enso, Glitch, Le Reve Mojave sau Oceania Pacific pot fi combinate cu chiloți de la Drift, Whaam, Oceania Cove sau Enso.

 

 

Posibilitatea de a combina piesele individuale oferă și costumele de baie Funkita. Din exemplele unor astfel de modele, menționăm Best Cellar, Predator Party, Lime Light, Knitty Gritty, dar și noul model fierbinte Midnight Marble sau Fireworks.

 

Costume de baie din două piese avem aici și de la Arena. În mod specific, este vorba despre interesantul sutien Crop Think și chilotul Unique.

Deși Speedo nu oferă multe opțiuni de combinare, unele modele ale acestui brand pot fi amestecate după bunul gust. Nu este vorba despre un costum de baie standard, dar despre modelele din seria H2O Active, de care vă puteți bucura la înot, dar și în alte activități sportive în apă, dar și în afara. Din această categorie fac parte modele Hydra Fizz sau o gamă largă de modele Stormza.

Și ca o cireașă pe tort, am lăsat la sfârșit un brand nou în magazinul nostru, costumul de baie Turbo, care se poate mândri cu modelul Boom din două piese.