Swimaholic Dryland Set

Acest set conține o bandă din latex, datorită căruia puteți întări întreaga parte superioară a corpului. Servește, de asemenea, la simularea mișcărilor de înot și la creșterea forței de rezistență. La această bandă puteți atașa, în funcție de nevoile dvs., fie pălmare, fie mânere. Setul mai conține și curele, cu care puteți atașa banda de cauciuc practic la orice găsiți prin apropiere.

Swimaholic Dryland Set este destinat antrenamentului pe uscat.

Acest set conține o bandă din latex, datorită căruia puteți întări întreaga parte superioară a corpului. Servește, de asemenea, la simularea mișcărilor de înot și la creșterea forței de rezistență. La această bandă puteți atașa, în funcție de nevoile dvs., fie pălmare, fie mânere. Setul mai conține și curele, cu care puteți atașa banda de cauciuc practic la orice găsiți prin apropiere.

Setul include, de asemenea, 2 curele pentru gleznă din neopren, la care atașați banda elastică pentru exerciții de întărire a părții inferioare a corpului. Întregul set este livrat într-o plasă tip mesh bag.

Pachetul conține: 2 benzi de latex, 2 curele pentru fixarea cauciucului, 2 pălmare, 2 mânere, 2 curele din neopren pentru gleznă, un sac de plasă tip mesh bag

Am așteptat cu nerăbdare această recenzie, deoarece este vorba de setul de antrenament Swimaholic Dryland Set. Este conceput pentru înotătorii și sportivii care doresc să se antreneze serios, să-și diversifice antrenamentul pe uscat, să-și întărească forța și rezistența, și să „înoate pe uscat”, deoarece puteți folosi banda ellastică pentru a efectua mișcări foarte similare celor de înot. Marele avantaj al antrenamentului cu banda elastică este îmbunătățirea executării și a dinamicii mișcărilor de înot. Puteți alege dintre trei nivele de rezistență: ușor (galben), mediu (roșu) și dificil (albastru). Diametrul benzii de latex crește odată cu solicitarea. Lungimea benzii de cauciuc este de 130 cm.

Cu acest set puteți antrena tot corpul. Cu ajutorul mânerelor și al pălmarelor, lucrați jumătatea superioară a corpului. Aceste exerciții angrenează și centrul corpului, care este foarte important pentru înotători. În set veți găsi și 2 curele din neopren pentru gleznă, pentru antrenamentul jumătății inferioare a corpului. Pălmarele, mânerele sau curelele pentru gleznă pot fi atașate foarte ușor la aproape orice găsiți prin jur, cu ajutorul a două curele.

Un mare avantaj mi se pare opțiunea de a atașa benzile de fitness fie ambele la o singură curea, fie separat, pentru o gamă mai mare de rezistențe, precum și mai multe opțiuni de exerciții, ceea ce îmi place foarte mult. În doar câteva secunde, atașați cu ușurință banda elastică de rezistență la treptele de lângă piscină, de diverse balustrade, acasă – de exemplu de ușă sau de calorifer, afară – de grilaje sau chiar de un gard în afara terenului de fitness, totul în câteva secunde. Setul este livrat într-o frumoasă plasă pliantă, pe care o puteți purta peste costumul de înot, și vă puteți realiza încălzirea cu ajutorul benzii elastice de fitness.

Cu această bandă de fitness puteți exersa mișcări de craul, fluture și bras. Cu mânere sau pălmare, alegerea vă aparține. Personal, mi-au plăcut foarte mult mânerele, care sunt comode și ușoare. Le puteți fie strânge în pumni, fie plasa pe palma întinsă, de parcă ați ține pălmare. Mie îmi convin ambele metode. Cureaua trece prin corpul mânerului, pentru executarea corectă a exercițiului. Cureaua nu se freacă de mâner, și mânerele copiază fidel traiectoria mișcării. Pălmarele sunt destul de rigide, ușoare în mână, și curelele se fixează perfect pe suprafața palmei. Aderența este la fel ca la pălmarele clasice de antrenament, pe care le cunoașteți din apă, astfel încât nu e nevoie să vă obișnuiți cu ceva nou.

Banda elastică de fitness este unul dintre cele mai populare și mai eficiente accesorii pentru înotători. Face parte din arsenalul de antrenament al unui număr mare de înotători, printre care vă puteți număra și dvs.

Acest set de fitness m-a impresionat cu adevărat. Cu siguranță voi folosi Swimaholic Dryland Set în antrenamentele mele. Mișcările de înot vă ajută să nu vă pierdeți atât de repede senzația de a fi în apă, ceea ce, mai ales în prezent, este un avantaj imens. Puteți lucra cu banda aproape oriunde doriți, ceea ce eu percep ca pe un mare plus. Vreți să vă antrenați jumătatea de sus a corpului? Nicio problemă. Vreți în altă zi să creați niște exerciții mai deosebite pentru picioare? Aveți undă verde. Cu banda noastră de fitness vă veți lucra întregul corp. De asemenea, am fost foarte interesat de calitatea execuției întregului set, și de varietatea mare de exerciții care pot fi practicate banda de fitness.

Dimensiuni pălmare: 13x15 cm

Lungime bandă elastică: 130 cm

Setul este disponibil în trei culori pentru trei niveluri de rezistență:

Ușor (galben) - diametru 9,5mm

Mediu (roșu) - diametru 12mm

Dificil (albastru) - diametru 13mm