Ochelari de înot Speedo Fastskin3 Elite mirror

Ochelari de înot Speedo Fastskin3 Elite mirror

Cod produs: 8082108137
Speedo Speedo
      3.2
270 lei
Experiem în termen de 5 zile
Disponibilitate:
Experiem în termen de 5 zile
Retur în 30 de zile
Gamă largă de produse pentru înot
Distribuitor oficial
+40 316 305 396 (Luni-Vineri: 8-16)

Descriere produs

Ochelarii de înot Speedo Fastskin3 Elite mirror sunt "nava amiral" a firmei Speedo şi sunt văzuţi adesea la olimpiade şi campionate mondiale. Pe de altă parte sunt nişte ochelari super-confortabili, pe care şi-i poate procura orice înotător căruia îi plac lucrurile de calitate şi care nu ezită să plătească în plus pentru lucruri de calitate superioară.

Nu mai particip la competiţii, dar de ce să nu încerc ochelarii de competiţie ca înotător amator sau sportiv? Aşa că am mers să înot cu ochelarii de competiţie Speedo Fastskin3 Elite. Şi cum mi-a plăcut?

Pur şi simplu am fost încântat! :-) Am încercat o mulţime de ochelari, dar cu aceştia m-am bucurat cu adevărat de înot. Nu pot evalua etanşeitatea lor, deoarece aceasta depinde de forma feţei fiecăruia, dar pe faţa mea aceşti ochelari s-au potrivit perfect. Tehnologia IQ Fit dezvoltată pentru aceşti ochelari a funcţionat perfect. Deoarece am testat ochelarii afară la soare, pot să apreciez şi lentilele oglindă, de care m-am bucurat în timpul înotului pe spate, deci nu a fost nevoie să mijesc ochii la soare, deoarece ochelarii reduc suficient intensitatea luminii.

Deşi au un profil redus, ochelarii au un câmp de vizibilitate extins. În timpul înotului mă uit numai în faţă şi nu m-a deranjat niciodată un unghi mic de vizualizare, dar de ce nu, o vedere bună cu ochelarii este întotdeauna binevenită.  

Cureaua din silicon are o particularitate specială. Este clasic secţionată, dar în plus, pe partea din spate are imprimată o scală gradată. La fel ca şi mie, în prima clipă, probabil nici dumneavoastră nu vă va trece prin minte ce semnificaţie poate avea acest lucru, aşa că  am găsit răspunsul direct la Speedo: „Tensiunea curelei este foarte importantă pentru o potrivire perfectă a ochelarilor, care în plus poate fi diferită pentru antrenament şi pentru competiţie. Prin urmare, pe scală poate fi reglată întotdeauna tensiunea cea mai precisă, astfel încât ochelarii să se potrivească 100 % în orice moment. Împreună cu etanşarea 3D şi tehnologia IQ Fit, este vorba de o altă tehnologie patentată a firmei Speedo.

De ce să alegeţi ochelarii Speedo Fastskin3 Elite Mirror?

► Au un profil redus, cu un design de competiţie rafinat.

► Datorită tehnologiei IQ Fit se potrivesc perfect, nu apasă şi etanşează bine. Apreciez acest lucru ca fiind un procentaj ridicat al succesului.

► Este cel mai bun lucru pe care îl puteţi obţine de la Speedo. Preţul vorbeşte de la sine. 

► Sunt o alegere bună pentru înotătorii profesionişti, dar şi pentru cei amatori care nu ezită să plătească în plus pentru lucruri de calitate superioară.


Fastskin este o etichetă pentru produsele Speedo care sunt proiectate pentru cel mai bun hidrodinamism în apă. Este un costum de baie conceput pentru înotătorii performanți pentru a obține performanța optimă. În gama Speedo Fastskin veți găsi echipamente complete. Principalele sunt, desigur, costumele de baie, ochelarii și căștile de înot care sunt omologate de FINA, dar puteți găsi și echipamente de antrenament cum ar fi plăci, labe și aripioare. Principalul succes al acestor tehnologii este acela că Speedo a efectuat o scanare 3D a înotătorilor de elită și, prin simulare pe calculator, a efectuat apoi cercetări și calcule privind rezistența și durabilitatea materialelor.

Tehnologia IQfit se bazează pe ani lungi de cercetare. Este concepută pentru a potrivi perfect ochelarii cu forma capului. Garnitura se adaptează perfect și aproape fără nici o presiune pe față, astfel încât nu veți avea urme pe față după înot. Tehnologia maximizează confortul și minimizează rezistența la apă.

Proiectat într-o dimensiune universală pentru adulți.

Lentilele sunt de tip oglindă, astfel încât să poată fi utilizați fără probleme chiar și la înotul în aer liber. Ochelarii oglindă oferă protecție împotriva luminii solare și a strălucirii, dar este și o chestiune de design.

Antifog este un strat antiaburire în interiorul lentilelor. Acest strat reduce semnificativ efectul de aburire. Vă recomandăm să spălați ochelarii cu apă curată după înot și, înainte de a-i pune în husă, lăsați ochelarii să se usuce perfect. Nu ștergeți lentilele cu nici o batistă și încercați să nu le atingeți cu nimic, astfel se va deteriora stratul antifog.

Filtrul UV absoarbe radiaţiile dăunătoare UVA şi UVB care pot produce leziuni oculare. Ochelarii cu filtru UV sunt adecvaţi pentru înotul în aer liber şi în interior.

Ochelarii au un unghi larg de vizualizare, oferind mai multă vizibilitate. Ideali pentru înotătorii în apă exterior sau triatlon.

Ochelarii de înot au dual strap. Avantajul curelei duble este fixarea mai bună pe cap, deoarece se poate ajusta individual după necesitate. Marele avantaj al acestor curele este că ele pot fi ușor înlocuite cu altele noi în cazul ruperii.

Ochelarii au puntea nazală interschimbabilă. Puntea poate fi înlăturată și înlocuită cu alta mai lungă sau mai scurtă. Poate fi ajustată în funcție de necesitate după forma feței.

Unisex.

Pachetul include o husă pentru protecția ochelarilor. Protejează ochelarii de zgârieturi. Husa de protecție asigură transportul ochelarilor în siguranță.

Sunt disponibile 3 dimensiuni de punți nazale interschimbabile.

Aprobat și certificat de către Federația Internațională de înot FINA (Fédération Internationale de Natation). Astfel îndeplinește toate standardele internaționale și permite începerea curselor de prestigiu.

Parametri

Parametru Descriere
Material Elastomeri termoplastici
Fastskin
IQfit
Policarbonat
Silicon
Vârsta Adulți
Lentile Mirror
Antifog
UV Filtrul
Unghi de vizualizare larg
Curea Dublă
Puntea nazală Interschimbabil
Sexul Unisex
Parte din pachet Ambalaj de protecție
Punți nazale 3 dimensiuni
Omologare FINA
Culoarea Roşu
Violet
Coletăria - Livrare la domiciliu
05.11.
Coletăria - Puncte Pick-up
05.11.
Sameday Home delivery
08.11.
FAN Courier
05.11.
Cargus
05.11.
DHL Express
04.11.

Evaluare clienţi

3.2

Nu sunt disponibile evaluări. Fiţi primul!

Evaluaţi produsul

Evaluaţi produsul

Numele şi prenumele:*
Date obligatorii
Adresa dumneavoastră de e-mail:*
Date obligatorii E-mail invalid
Numărul de stele:*
      Date obligatorii
Evaluare:*
Date obligatorii
Protecţie împotriva spamului introduceţi 3 caractere din imagine:*
captcha image Date obligatorii
* date obligatorii

Blog

Cu copiii la apă - ce luăm cu noi?

 

A merge cu copiii undeva la apănu trebuie săfie neapărat o sursă destres, dacă știm ce să luăm cu noi, și cum să-ipregătim.  Vrem să vă ajutăm să vă bucurați din plin de aceste momente, în loc să ezitați, indeciși, în secția cu accesorii de înot.

Swimaholic Dryland Set

16.3.2021

Acest set conține o bandă din latex, datorită căruia puteți întări întreaga parte superioară a corpului. Servește, de asemenea, la simularea mișcărilor de înot și la creșterea forței de rezistență. La această bandă puteți atașa, în funcție de nevoile dvs., fie pălmare, fie mânere. Setul mai conține și curele, cu care puteți atașa banda de cauciuc practic la orice găsiți prin apropiere.

Anul școlar bate la ușă. Echipați-vă copii pentru înotul în timpul anului școlar!

23.8.2018 Ponturi produse

Aceasta este realitatea, anul școlar se apropie neîncetat, ceea ce pentru mulți copii înseamnă și înot în timpul anului școlar. Acesta este un lucru minunat! :-) Înotul este un sport care prosperă săntății mai mult ca oricare altul și în plus, este o activitate în timpul căreia copii se distrează foarte mult. Un număr mare de părinți, totuși, pot face riduri pe frunte atunci când caută echipamentul necesar pentru înot neștiind unde să obțină tot ce este necesar. Răspunsul este chiar înaintea voastră. Și asta literalmente vorbind. :-)

Demult într-o galaxie îndepărtată sau costume de baie de tip Star Wars pentru copii

17.7.2018 Ponturi produse

Recent un film Star Wars a apărut pe ecranele cinematografice și, chiar dacă nu a fost cel mai de succes (considerat de fapt primul eșec Star Wars), această epopee spațială este încă foarte populară nu numai în rândul copiilor, dar și a adulților. 

Speedo

Speedo

Marca Speedo se află în topul 3 a mărcilor de înot din lume. A fost înființată încă în anul 1914 în Australia de către Alexander MacRaeem și în anul 1927, a văzut lumina zilei, costumul tip Racer Back. Speedo a stârnit atenția întregii lumi în anii 1932 chiar până în anul 1936 datorită sponsorizării jocurilor olimpice. De la începutul activității sale în lumea înotului, îmbrăcă înotători de curse, care în costumele sale, căștigă și își reprezintă țările.
Faptul că marca nu este destinată doar înotătorilor de curse, se vede și prin introducerea treptată a costumelor de baie tip trunks care nu acoperă partea superioară a corpului și a slipului care nu are încă o pereche de pantaloni. Dezvoltarea materialelor utilizate a fost treptată și a condus firma Speedo spre o țesătură Endurance de calitate superioară rezistentă la clor. Astâzi cunoscute ca Endurance10 sau Endurance+. În anul 2000, a apărut marca cu costumul de baie Fastskin, datorită căreia au fost doborâte recorduri mondiale.
Dorința de a domina lumea înotului au fost subliniate încă la împlinirea a celor 80 de ani prin introducerea noilor costume de baie pentru curse LZR Racer. În acest costum de baie de la Speed, a înotat si Michael Phelps și a căștigat cu el 8 medalii de aur. Marca nu este dedicată doar costumelor de baie, dar și altor nevoi ale înotătorilor, cum sunt de exemplu ochelarii de înot, căștile de înot, ajutoarele și accesoriile. Sprijină în mod continuu și la nivel mondial, un stil de viață sănătos prin mișcarea în apă, înaintează tot mai mult și vine în sprijinul nu doar a înotătorilor de curse.

Mai multe

Produse alternative

Arena CobraArena Cobra
171 lei
Experiem în termen de 5 zile
Arena Cobra mirrorArena Cobra mirror
221 lei
Experiem în termen de 5 zile
Michael Phelps K180 Mirror Michael Phelps K180 Mirror
179 lei
Variante în stoc
Speedo Speedsocket 2Speedo Speedsocket 2
193 lei
Experiem în termen de 5 zile
BornToSwim Elite Mirror Swim GogglesBornToSwim Elite Mirror Swim Goggles
154 lei
Experiem în termen de 5 zile

Trebuie să selectaţi varianta.