Swimaholic Training Paddles Blue

Swimaholic Training Paddles Blue

Swimaholic Swimaholic
      0.0
Disponibilitate:
În stoc
Retur în 30 de zile
Gamă largă de produse pentru înot
Distribuitor oficial
+40 316 305 396 (Luni-Vineri: 8-16)

Descriere produs

Dragi înotători, haideți să vedem împreună ce performanțe putem atinge cu palmarele de înot Swimaholic.

Palmarele sunt un accesoriu de înot excelent. Creează mai multă rezistență în apă, ceea ce lucrează excelent partea superioară a corpului. Veți îmbunătăți, de asemenea, tracțiunea mișcării, și înotul va deveni mai distractiv.

La prima vedere, m-a impresionat designul lor curat, simplu, și forma ergonomică. Cum m-am simțit când am înotat cu ele? M-am distrat excelent. Palmarele sunt ușoare, și au o formă care le ajută să rămână pe mâini. Suprafața acestor palmare dispune de orificii care ajută la fluxul apei. Înotul devine mai plăcut, iar palmele alunecă mai puțin. Sunt tari, ceea ce mi-a convenit de minune, pentru că am simțit puternic împingerea apei, care m-a propulsat înainte. Plasarea lor pe mâini este simplă, și după câteva antrenamente vă ia doar câteva secunde.

Folosiți benzile de silicon pentru a ajusta palmarele la mărimea mâinii. Ar trebui să fie bine strânse, dar totuși nu atât de strânse încât să simțiți un disconfort, sau să vă doară mâna.

Sincer, antrenamentul cu palmarele nu este ușor, ba chiar aș spune că este deosebit de intens. Ideal ar fi să vă puneți și labele, și să vă bucurați de un înot mai rapid. Cu o combinație de palmare și labe, veți înota ca fulgerul, iar senzația de "flux" este inegalabilă.

Singurul dezavantaj este că atunci când faceți o întoarcere la procedeele bras sau fluture, palmarele alunecă pe perete, Părțile laterale ale palmarei ar trebui cauciucate. Aș veni mai repede la perete, m-aș împinge bine în el, fără să nu-mi fie teamă că alunec. Este foarte neplăcut să pierzi ritmul de antrenament din cauza întoarcerii.

Recomand călduros palmarele atât începătorilor și entuziaștilor, cât și înotătorilor experimentați . Cred că, la fel ca și labele de înot, palmarele ar trebui să-și găsească locul în geanta dvs. mesh, sau în rucsacul cu accesorii.

Alegeți bine: ideal, palmarele ar trebui să depășească palma cu 10-20%, dar dacă sunteți începător, puteți alege o dimensiune mai mică.

Sfatul de final: Vreți să vă îmbunătățiți tehnica? Scoateți curelele de silicon care fixează palmarele de încheietura mâinii, și păstrați-le numai cele care țin degetul mijlociu. Palmarele nu vor ține atât de bine, așa că va trebui să fiți mai atenți cum introduceți mâna în apă, la tracțiune, și la lucrul în streamline. Învățați ceva nou și progresați! Doar antrenamentul de forță nu e suficient. Încercați, și veți vedea că antrenamentele dvs. se vor ridica la un nou nivel. Ce ziceți, reușiți?

Ce mi-a plăcut cel mai mult la palmarele mele de înot?

- Aspectul

- Materialul plăcut și ușor

- Forma ergonomică

- Duritatea - perfectă pentru un înot mai rapid

- Benzile din silicon ușor reglabile


 

Mărimea Lățime cm Înălțime cm
S 11,5 16
M 12,5 18
L 13,5 20

Parametri

Parametru Descriere
Material Polipropilenă
Silicon
Culoarea Albastru
Cargus
28.07.
DPD
28.07.
FAN Courier
28.07.
Sameday Home delivery
29.07.
Coletăria - Puncte Pick-up
28.07.
Coletăria - Livrare la domiciliu
28.07.

Evaluare clienţi

0.0

Nu sunt disponibile evaluări. Fiţi primul!

Evaluaţi produsul

Evaluaţi produsul

Numele şi prenumele:*
Date obligatorii
Adresa dumneavoastră de e-mail:*
Date obligatorii E-mail invalid
Numărul de stele:*
      Date obligatorii
Evaluare:*
Date obligatorii
Protecţie împotriva spamului introduceţi 3 caractere din imagine:*
captcha image Date obligatorii
* date obligatorii

Blog

Cu copiii la apă - ce luăm cu noi?

 

A merge cu copiii undeva la apănu trebuie săfie neapărat o sursă destres, dacă știm ce să luăm cu noi, și cum să-ipregătim.  Vrem să vă ajutăm să vă bucurați din plin de aceste momente, în loc să ezitați, indeciși, în secția cu accesorii de înot.

Swimaholic Dryland Set

16.3.2021

Acest set conține o bandă din latex, datorită căruia puteți întări întreaga parte superioară a corpului. Servește, de asemenea, la simularea mișcărilor de înot și la creșterea forței de rezistență. La această bandă puteți atașa, în funcție de nevoile dvs., fie pălmare, fie mânere. Setul mai conține și curele, cu care puteți atașa banda de cauciuc practic la orice găsiți prin apropiere.

Anul școlar bate la ușă. Echipați-vă copii pentru înotul în timpul anului școlar!

23.8.2018 Ponturi produse

Aceasta este realitatea, anul școlar se apropie neîncetat, ceea ce pentru mulți copii înseamnă și înot în timpul anului școlar. Acesta este un lucru minunat! :-) Înotul este un sport care prosperă săntății mai mult ca oricare altul și în plus, este o activitate în timpul căreia copii se distrează foarte mult. Un număr mare de părinți, totuși, pot face riduri pe frunte atunci când caută echipamentul necesar pentru înot neștiind unde să obțină tot ce este necesar. Răspunsul este chiar înaintea voastră. Și asta literalmente vorbind. :-)

Demult într-o galaxie îndepărtată sau costume de baie de tip Star Wars pentru copii

17.7.2018 Ponturi produse

Recent un film Star Wars a apărut pe ecranele cinematografice și, chiar dacă nu a fost cel mai de succes (considerat de fapt primul eșec Star Wars), această epopee spațială este încă foarte populară nu numai în rândul copiilor, dar și a adulților. 

Tabelul mărimilor

 

Mărimea Lățime cm Înălțime cm
S 11,5 16
M 12,5 18
L 13,5 20
Swimaholic

Swimaholic

Ce vă spune termenul Swimaholic? Cu siguranță, pasiune și dependență pentru înot și pentru sporturile de înot. Chiar asta semnifică marca. Marca a apărut în anul 2018 în firma noastră. Marca deși nu are până acum, foarte multe produse, popularitatea ei la nivel mondial este evidentă. Arătați cine este un înotător și în ce comunitate aparțineți. În ofertă se află colecția elegantă de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați și prosopul de înot de calitate.

Mai multe

Produse alternative

Trebuie să selectaţi varianta.