Anul școlar bate la ușă. Echipați-vă copii pentru înotul în timpul anului școlar!

Aceasta este realitatea, anul școlar se apropie neîncetat, ceea ce pentru mulți copii înseamnă și înot în timpul anului școlar. Acesta este un lucru minunat! :-) Înotul este un sport care prosperă săntății mai mult ca oricare altul și în plus, este o activitate în timpul căreia copii se distrează foarte mult. Un număr mare de părinți, totuși, pot face riduri pe frunte atunci când caută echipamentul necesar pentru înot neștiind unde să obțină tot ce este necesar. Răspunsul este chiar înaintea voastră. Și asta literalmente vorbind. :-)

Costume de baie pentru micile înotătoare

Deși billboard-urile, cataloagele și diverse alte reclame de pe Internet sau TV ne bombardează cu imaginea femeilor în bikini, acest tip de chilot este total nepotrivit pentru înotul sportiv. Pentru fete sunt potrivite costume de baie dintr-o singură bucată și acest tip de costum ar trebui să poarte și la înotul de la școală.

Chiar și costumul de baie dintr-o singură bucată poate arăta grozav. Acest lucru este dovedit de mai mulți producători, cum ar fi Speedo, Funkita, Arena și Mad Wave.

Ceva pentru înotătorii juniori

Chiar mai multe modele de costume de baie pentru băieți au un aspect unic. Băieții au posibilitatea de a alege între mai multe modele - brief fără pantalon, aquashort cu croială scurtă, dar și modelul jammer, până la genunchi.

Pentru băieți sunt frumoase nu doar costumele de baie Speedo ci și Funky Trunks, Aqua Sphere sau Arena.

Ochelari înot pentru copii

Este important ca ochelarii să se potrivească și să se adapteze perfect feței copilului, pentru a nu le intra apa în ochi, astfel încât să se poată bucura pe deplin de înot și de bucuria pe care o oferă distracția în apă.

Excelenți sunt ochelarii Speedo Rift, Futura Biofuse, Aqua Sphere Seal Kid și multe alte modele Finis, Tyr și Swans.

Căști de înot elegante

Pentru a proteja părul copiilor de efectele clorului și pentru a preveni căderea părului în ochi, nu este nimic mai bun decât folosirea unei căști de înot. Și că, purtarea căștilor de înot de către copii nu trebuie să fie neapărat plictisitoare, o demonstrează și producătorii precum Emme, Tyr, BornToSwim sau Finis.

Și asta încă nu e tot ...

... pe mulți oameni și copii îi deranjează atunci când le intră apa în urechi sau nas. Avem o soluție și la această problemă. Este vorba despre dopurile în urechi și clipsurile pentru nas.

După înot, este necesară uscarea, de aceea unui elev nu ar trebui să îi lipsească din echipamentul de înot un prosop cu uscare rapidă. Acestea absorb bine apa nu necesită mult spațiu și așa cum sugerează și denumirea prosoapelor, se usucă repede.