Retur în 30 de zile
Gamă largă de produse pentru înot
Distribuitor oficial

Sfătuim

Cu copiii la apă - ce luăm cu noi?

 

A merge cu copiii undeva la apănu trebuie săfie neapărat o sursă destres, dacă știm ce să luăm cu noi, și cum să-ipregătim.  Vrem să vă ajutăm să vă bucurați din plin de aceste momente, în loc să ezitați, indeciși, în secția cu accesorii de înot.

20 de lucruri interesante despre înot, pe care (probabil) nu le ştiţi

27.6.2018 Sfătuim

Probabil foarte puţini dintre noi ştiu că lumea înotului este plină de curiozităţi care merită atenţie. Iată 20 dintre cele mai interesante lucruri din lumea înotului. ;)

Lucraţi la abilităţile voastre de înot şi în afara bazinului

27.6.2018 Sfătuim

Vreţi să vă perfecţionaţi în înot, dar nu aveţi acces la bazin? Nu disperaţi, există şi alte modalităţi de îmbunătăţire a condiţiei fizice şi a tehnicii de înot. Aruncaţi o privire pe câteva dintre ideile noastre.

Cum să ne învingem frica de apă?

14.6.2018 Sfătuim

Tuturor ne este teamă. Este normal. Le este teamă copiilor, adulţilor, frica de apă este una dintre cele mai răspândite temeri. În acest articol vom vorbi despre modul în care şi adulţii îşi pot învinge frica de apă.

5 motive pentru care să încercaţi Aqua Fitness

11.6.2018 Sfătuim

Pentru cei care nu au auzit niciodată de Aqua Fitness, ar fi cuviincios să spunem despre ce este vorba, deoarece Aqua Fitness încet, dar sigur, pătrunde şi la noi şi învolbură apele bazinelor noastre.

Cum ne deteriorează clorul părul

11.6.2018 Sfătuim

Clorul, sau mai bine spus acidul hipocloros, care se obţine prin dizolvarea clorului în apă, este prezent în bazin pentru siguranţa vizitatorilor. Acesta împiedică în mod eficient creşterea microorganismelor, cum ar fi viruşii şi bacteriile, pe care le distruge. Acest acid reacţionează însă cu toate substanţele anorganice şi organice care sunt prezente în apă. Şi corpul şi părul nostru sunt cu siguranţă organice.

Din istoria înotului

1.6.2018 Sfătuim

Înotul este o activitate străveche, pe care oamenii o practică de când apa şi oamenii au văzut lumina zilei. Încă din timpul Egiptului Antic s-au păstrat picturi care înfăţişează personaje care înoată. Desigur, pe atunci, înotul era esenţial pentru supravieţuire. Indiferent dacă oamenii aveau nevoie să treacă peste râu datorită siguranţei sau, pur şi simplu, au trebuit să calce apa pentru a nu se îneca, de atunci înotul a parcurs hotărât o cale lungă.

Dacă ne transpunem puţin mai departe, în Grecia, vom descoperi că înotul a fost considerat unul dintre cele mai importante materii şcolare. Încă de la începutul civilizaţiei umane, înotul a jucat un rol important pentru om.

Inovaţii de la Speedo

30.5.2018 Sfătuim

Toţi cei care au vizitat e-shopul nostru au observat că vindem costume de baie de la brandul de renume mondial Speedo. Şi nu sunt chiar puţine. ;-)

Speedo se ocupă de multă vreme nu numai de producţia de costume de baie, dar şi de alte produse pentru înotători. Şi nu sunt doar nişte produse oarecare, Speedo astfel de produse nu produce, ba dimpotrivă, se străduie să asigure ca clienţii să primească produse de înaltă calitate şi pline de inovaţii, care să ajute înotătorii să obţină rezultate mai bune. Şi tocmai aceste inovaţii, pe care probabil nici măcar nu le cunoaşteţi, le vom analiza în acest articol.

Ne ajută într-adevăr costumele de baie să obţinem rezultate mai bune?

30.5.2018 Sfătuim

Costumele de baie de competiţie sunt o temă despre care se discută în domeniul înotului de mai multă vreme. Aruncând o privire în trecutul recent, putem observa că mulţi înotători profesionişti au îmbrăcat costume de baie de competiţie dotate cu tehnologii unice, pentru a da cât mai mult din ei şi pentru a-şi îmbunătăţi rezultatele.

5 lucruri pe care le au în comun înotătorii cu supereroii

29.5.2018 Sfătuim

Cine nu cunoaşte cel puţin un supererou din filmele spectaculoase de astăzi? Şi dacă nu îi cunoaşteţi pe eroii cum ar fi profesorul X, Hulk, Green Lantern sau Flash, cu siguranţă vă veţi aminti de binecunoscutul Batman sau Superman.

Despre alimentaţia înotătorilor, calea către o alimentaţie sănătoasă şi percepţia semnalelor organismului uman

29.5.2018 Sfătuim

Tomas Kriz are cunoştinţe solide despre nutriţia înotătorilor, şi nu numai a acestora, şi s-a decis să împărtăşească experienţele şi ideile sale cu noi. Deci cum ar trebui să arate meniul alimentar sănătos al unui înotător de performanţă şi ce rol joacă alimentaţia în viaţa sportivului? Toate acestea şi multe altele veţi afla în interviul nostru. 

A bea sau a nu bea? Asta-i întrebarea şi pentru înotători.

30.4.2018 Sfătuim

Vă luaţi cu voi la bazin o sticlă de apă? Şi dacă da, cât de des beţi din ea în timpul antrenamentului? Probabil veţi fi surprinşi, dar mulţi înotători nu se gândesc la regimul hidric, deşi deshidratarea ne pândeşte chiar şi în bazinul plin cu apă...