Ponturi produse

Înotul împreună cu copiii – cum echipăm micii înotători

 
Pregătiri ca pentru o săptămână de vacanță, o sumedenie de genți de toate mărimile. Nici n-ați plecat încă de acasă și deja ați obosit. Dar a merge la apă împreună cu copiii nu trebuie să fie un motiv de stres. Trebuie doar să știți ce să luați pentru ei și cum să-i echipați. Iar noi vă ajutăm cu plăcere să vă bucurați din plin de fiecare clipă petrecută cu cei mici, fără a vă încurca în alegerea echipamentului de înot.

Cu copiii la apă - ce luăm cu noi?

 

A merge cu copiii undeva la apănu trebuie săfie neapărat o sursă destres, dacă știm ce să luăm cu noi, și cum să-ipregătim.  Vrem să vă ajutăm să vă bucurați din plin de aceste momente, în loc să ezitați, indeciși, în secția cu accesorii de înot.

Anul școlar bate la ușă. Echipați-vă copii pentru înotul în timpul anului școlar!

23.8.2018 Ponturi produse

Aceasta este realitatea, anul școlar se apropie neîncetat, ceea ce pentru mulți copii înseamnă și înot în timpul anului școlar. Acesta este un lucru minunat! :-) Înotul este un sport care prosperă săntății mai mult ca oricare altul și în plus, este o activitate în timpul căreia copii se distrează foarte mult. Un număr mare de părinți, totuși, pot face riduri pe frunte atunci când caută echipamentul necesar pentru înot neștiind unde să obțină tot ce este necesar. Răspunsul este chiar înaintea voastră. Și asta literalmente vorbind. :-)

Demult într-o galaxie îndepărtată sau costume de baie de tip Star Wars pentru copii

17.7.2018 Ponturi produse

Recent un film Star Wars a apărut pe ecranele cinematografice și, chiar dacă nu a fost cel mai de succes (considerat de fapt primul eșec Star Wars), această epopee spațială este încă foarte populară nu numai în rândul copiilor, dar și a adulților. 

Nou pentru înotătorii de curse – TYR Avictor

11.7.2018 Ponturi produse

Doriți să ieșiți din mulțime, să atrageți atenția asupra dvs. și să vă bucurați de încrederea în sine datorită unei tehnologii inovatoare și a unui aspect excelent? Dacă răspunsul este da la toate întrebările anterioare, atunci următorul pas ar trebui să fie vizitarea paginii de costume de înot Tyr Avictor.

Ghid pentru plutitoarele de înot

11.7.2018 Ponturi produse

Pentru o mai bună vizibilitate și mai mare siguranță față de nave și scutere pe apa deschisă. Și în acest scop pot fi plutitoarele foarte folositoare. Funcțiile lor sunt departe de a fi epuizate. În articolul nostru, vom examina în detaliu patru plutitoare de înot și vom vedea care sunt avantajele lor față de celelalte plutitoare.

Combinați costume de baie din două piese în funcție de necesitățile personale

9.7.2018 Ponturi produse

„Chilotul este bun, sutienul nu e bun.Sutienul este bun, chilotul nu. Astăzi nu am chef de această culoare, mi-ar plăcea alta. Pe scurt, uneori întâmpinăm probleme atunci când încercăm să potrivim sutienul costumului de baie cu chilotul acestuia. Acum am făcut capăt acestor griji. Aveți acum posibilitatea de a obtine libertate aproape nelimitată de combinare a costumului de baie după bunul plac. :-)

Avantajele costumelor de baie din două piese pentru antrenament

1.6.2018 Ponturi produse

Indiferent dacă vă pregătiţi pentru o competiţie sau înotaţi pentru a vă menţine în formă, important este să aveţi costumul de baie potrivit. Înainte, singura alegere pentru femei şi de la sine înţeleasă era costumul de baie întreg. Singurul lucru pe care femeile îl aveau la alegere era modelul şi culorile costumului de baie.

Cu ce să vă echipaţi micii înotători vara la ştrand

29.5.2018 Ponturi produse

Vara este în mod inerent strâns legată de apă, piscine, mare şi lacurile de scăldat. Adulţilor oferă răcorirea necesară în zilele fierbinţi, în timp ce pentru copii sunt, în special, o sursă de distracţie. Pentru a nu vă face griji pentru micii înotători, procuraţi-le echipamentul necesar pentru primele mişcări de înot şi bucuraţi-vă împreună de vară!

Scurt istoric al firmei Speedo

24.5.2018 Ponturi produse

Este anul 1888. Noua revistă, National Geographic, vede lumina zilei. În Brazilia are loc abolirea sclaviei, ia fiinţă firma Kodak şi societatea cu renume mondial, IBM. Şi tocmai în acest an, în Scoţia se naşte bărbatul cu numele Alexander MacRae.

4+2 materiale ajutătoare speciale pentru antrenamentul de înot (partea a 2-a)

24.5.2018 Ponturi produse

Cu câtva timp în urmă, pentru voi, cititorii Ştirilor şi noutăţilor din sport, am întocmit o listă a şase materiale ajutătoare speciale care vă vor îmbunătăţi tehnica de înot.

Acum, ne vom dedica altor şase accesorii care vă vor ajuta în timpul antrenamentului şi vă vom explica în ce scopuri vă vor fi deosebit de utile.

Începe gala materialelor ajutătoare de care probabil, unii dintre voi, vor auzi pentru prima dată.

6 materiale ajutătoare speciale care vă vor îmbunătăţi tehnica de înot (partea întâi)

24.5.2018 Ponturi produse

Pluta, labele sau pălmarele de înot sunt cunoscute de majoritatea înotătorilor. În afară de echipamentul de bază există însă şi accesorii speciale despre care, probabil, nu ştiţi şi care v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi tehnica pentru un înot mai eficient şi mai sănătos. Haideţi să vă facem cunoştinţă cu şase materiale ajutătoare de înot de la brandul american Finis!