Povestea noastră

Firma a fost fondată la Praga, capitala Republicii Cehe, în anul 2008, de tânărul atlet și înotător sportiv Vojtěch Krapítek. Numele original, al firmei, „Sportex”, a fost gândit pentru piața cehă, iar „Sporteon” pentru piețele externe. Ideea inițială a fondatorului a fost aceea de a inspira oamenii la înot, la sport, și la un stil de viață sănătos, precum și de a le atrage atenția asupra beneficiilor înotului. Această idee este și în prezent misiunea principală a companiei, fiindcă ne străduim ca în primul rând să ne educăm clienții.
 
 
Echipa Swimaholic este formată din sportivi pasionați, care își împărtășesc cunoștințele despre sportul favorit, și oferă clienților tot ceea ce au nevoie pentru a începe. Cu trecerea anilor, mica echipă cehă a devenit o echipă mare, internațională, axată în principal pe înot. Membrii săi vă prezintă înotul ca un sport interesant, pe care oricine îl poate practica, vă împărtășesc sfaturi și idei despre cum puteți începe să înotați, și cum puteți avea un corp sănătos. Vă explică tehnica potrivită de înot, și oferă înotătorilor tot echipamentul necesar pentru antrenamente și competiții.
 
 
 
Începutul anului 2020 a marcat nu doar debutul pandemiei de Covid, ci și redenumirea firmei noastre în Swimaholic, un nume mai apropiat de viziunea și evoluția noastră recentă. Suntem distribuitori certificați, și vindem doar produse originale, de la branduri de renume mondial. Colaborăm și cu înotători olimpici, demonstrând astfel că ne asumăm calitatea de top a produselor noastre.
 
 
Swimaholic nu este doar un magazin online. Avem trei magazine fizice în Republica Cehă (Praga, Brno și Pilsen).
 

Vindem produse de la toate brandurile de înot din lume, dar echipa noastră de dezvoltare pregătește și o gamă de produse proprii, sub numele de brand Swimaholic, care satisfac nevoile tuturor înotătorilor. Echipa noastră creativă urmărește constant dorințele clienților, și le aduce la îndeplinire.
 
Și nu uitați, LIFE IS COOL IN THE POOL