Avantajele costumelor de baie din două piese pentru antrenament

Indiferent dacă vă pregătiţi pentru o competiţie sau înotaţi pentru a vă menţine în formă, important este să aveţi costumul de baie potrivit. Înainte, singura alegere pentru femei şi de la sine înţeleasă era costumul de baie întreg. Singurul lucru pe care femeile îl aveau la alegere era modelul şi culorile costumului de baie.

Dar timpurile şi posibilităţile au avansat. De aceea, pentru antrenament doamnele pot alege nu numai dintre costumele de baie întregi. Şi costumele de baie din două piese pot fi excelente pentru antrenament, iar la Sportex avem o mulţime! Multe dintre voi, pentru antrenament vor prefera mai degrabă costumele de baie din două piese decât pe cele întregi, şi asta din mai multe motive.

Uimitoare şi elegante

 

Ce să mai vorbim, costumele de baie întregi sunt învechite, nu-i aşa? Pe de altă parte, costumul de baie din două piese pentru antrenament arată mai modern. Dar să nu ne amăgim, ochii bărbaţilor pot fi atraşi de costumul din două piese ca un magnet, ceea ce nu trebuie să fie pe placul fiecăreia. În orice caz, dacă vă place corpul vostru şi nu vă temeţi să îl arătaţi, costumul de baie din două piese este ideal.

Dintre costumele de baie din două piese îşi va alege sigur orice femeie. Dispun de nenumărate croieli şi stiluri, forme, culori şi modele, astfel încât vor satisface preferinţele fiecărei înotătoare.
Este suficient să vizitaţi categoria de Costume de baie din două piese din e-shopul nostru şi în faţa ochilor vă va apărea un adevărat joc de culori şi modele, cărora le veţi rezista cu greu. De exemplu, Funkita este renumită pentru modelele sale jucăuşe. Nici brandul de renume mondial, Speedo, sau noul brand italian de piaţa noastră, Jaked, nu rămân în urmă.

Elegante, cuceritoare şi îndrăzneţe, acestea sunt caracteristicile costumelor de baie din două piese, datorită cărora, în timpul antrenamentului veţi beneficia, cu siguranţă, de atenţia cuvenită. 

Bucuraţi-vă de confort

Cu costumul de baie din două piese pentru antrenament vă veţi putea bucura de o mare libertate de mişcare. Mulţumită acestuia, vă veţi simţi mai liberă în timpul înotului sau la alte sporturi decât în costumul de baie întreg. Costumul de baie din două piese se potrivişte perfect, vă înfăşoară bine corpul şi nu vă va dezamăgi niciodată în timpul activităţilor sportive. Datorită designului inovator, bikinii sport oferă o mişcare nelimitată.

Ţesătură care rezistă

Costumele de baie sport din două piese sunt fabricate din aceleaşi materiale ca şi cele întregi, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji că vor fi mai puţin rezistente decât costumele de baie sport clasice. Nici modelele din două piese nu îşi pierd forma după o anumită perioadă de folosire, iar culorile lor nu devin palide. Materialele rezistente la clor sunt de la sine înţelese, astfel că veţi avea siguranţa că costumul de baie va arăta mult timp ca nou.

Nu numai pentru antrenament

Atunci când vă veţi antrena afară în apă deschisă, se poate întâmpla să doriţi să închideţi ochii pentru câteva minute şi să vă bronzaţi câteva clipe lângă apă. Acest lucru va fi mai dificil cu costumul de baie întreg, având în vedere faptul că acoperă o mare parte din corp. Această problemă nu o veţi avea cu costumul de baie din două piese. În plus, aceşti bikini de antrenament nu vă vor face de ruşine nici în vacanţă, aşa că îi puteţi lua şi la mare.

Deci putem vedea că bikinii de antrenament pot fi o alegere perfectă pentru înotătoarele care doresc să combine sportul cu stilul şi să îşi împodobească corpul cu ceva excepţional.