Cu ce să vă echipaţi micii înotători vara la ştrand

Vara este în mod inerent strâns legată de apă, piscine, mare şi lacurile de scăldat. Adulţilor oferă răcorirea necesară în zilele fierbinţi, în timp ce pentru copii sunt, în special, o sursă de distracţie. Pentru a nu vă face griji pentru micii înotători, procuraţi-le echipamentul necesar pentru primele mişcări de înot şi bucuraţi-vă împreună de vară!

Pentru începuturile grele 

Copiii nu stau o clipă în loc, iar în apă sunt în elementul lor. Primele mişcări de înot necesită însă forţă şi fermitate. Pentru a nu vă face griji de micuţi şi pentru a-i ajuta să scape de frica de apă şi să se îndrăgostească de înot, echipaţi-i cu preferatele centuri de înot!

Cercurile gonflabile pentru copii nu mai sunt atât de preferate, deoarece centurile din spumă aduc foarte multe beneficii. Cureaua se ataşează copilului direct în jurul taliei, astfel încât nu există pericolul ieşirii copilului din el, ca în cazul cercurilor gonflabile. În plus, centura este realizată din spumă, deci nu poate fi distrusă nici chiar în cazul jocurilor de apă deslănţuite în aşa fel încât să îşi piardă funcţia.


 

Astfel, cu această centură puteţi ajuta copilul să facă progrese! Elementele individuale pot fi scoase uşor, aşa că, în funcţie de abilităţile de înot câştigate de copil, îi puteţi reduce treptat suportul până va înota singur. Curelele sunt disponibile în lungimile 85, 100 şi 130 cm.

Pentru cei mai mici

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 şi 6 ani avem un accesoriu care va oferi o siguranţă maximă, şi anume vesta pentru copii. Aceasta cuprinde şi strânge bine întregul corp al copilului, nu deranjează nicăieri şi datorită flotabilităţii ţine corpul la suprafaţă. În cazul unei frici extreme de apă, vesta poate fi combinată cu o centură de înot sau cu aripioare, aşa că micuţul nu va trebui să se teamă că se va scufunda. 

Clasicul – aripioarele pentru înot

Foarte bine cunoscute în toată lumea, aripioarele pentru copii sunt un accesoriu excelent. În afară de cele clasice gonflabile, oferim şi aripioare din spumă. Sunt rezistente la abraziune sau rupere la jocurile în apă şi, în plus, au dimensiuni mai mici, prin urmare, sunt mai confortabile.

  

„Ca să te văd mai bine!”

Dacă veţi merge cu copiii la mare, nu uitaţi să le puneţi în valiză şi ochelari. Ochelarii de înot pentru copii sunt realizaţi astfel încât să fie confortabili, uşor de aşezat de către copii şi pentru a oferi o vedere maximă. Un exemplu în acest sens sunt Aqua Sphere Seal Kid sau Speedo Rift Junior.

 

Din apă direct în căldură şi uscaţi

Copiii ar prefera să petreacă în apă toată ziua. Nu le pasă că au buzele vinete şi „pielea de găină”. Apoi trebuie să intervină părinţii şi să scoată micul entuziast din apă. Foarte utile în aceste situaţii sunt prosoapele sportive cu uscare rapidă, dar micii înotători vor aprecia, cu siguranţă, şi un poncho confortabil care îi va usca şi încălzi.

De asemenea, puteţi echipa copiii cu diferite jucării gonflabile sau cu baghete plutitoare, cu o mare varietate de utilizări. În primul rând, nu scăpaţi copiii din ochi şi bucuraţi-vă de vară!ă!