Cu copiii la apă - ce luăm cu noi?

 

A merge cu copiii undeva la apănu trebuie săfie neapărat o sursă destres, dacă știm ce să luăm cu noi, și cum să-ipregătim.  Vrem să vă ajutăm să vă bucurați din plin de aceste momente, în loc să ezitați, indeciși, în secția cu accesorii de înot.

Copiii la apăsau la piscină

Este normal să mergem la apă împreună cu copiii. Trebuie ținut cont însă căfiecare copil are aptitudinile sale, și necesitătimpul săupentru a învățasă înoate corect, fără probleme. De aceea, inițial, va avea nevoie de accesorii de înot pentru copii,cum ar fi centuri de înot pentru copii, baghete plutitoare,veste, și multe altele. Din fericire, astăzi oferta nu include numai aripioare de înot și colaci, ci chiar aveți de unde alege.

Dacă(încă) nu știu săînoate

Se obișnuiesc treptat cu apa. Învață mereu ceva nou, dar încă au nevoie de ajutor. Trăim timpuri moderne, chiar și când vine vorba de accesoriile pentru copii. Datorită acestora, copiii învață să înoate în siguranță,și sunt mai puțin stresați când intrăîn apă. Probabil cele mai bune accesoriiale momentului sunt centurile de înot de diferite dimensiuni. Au avantajul cămențin copilul pe linia de plutire, iar plutitoarele detașabile ajută copilul să devinăun înotător din ce în ce mai bun. Similare sunt și vestele pentru copii, cu care cel mic se simte mai sigur pe sine și mai natural. Nimic nu-i deranjeazămișcarea.

  

 

 

Popularele aripioare de înot sunt încă disponibile, îndiverse materiale și modele. Sunt potrivite pentru copiii cei mai mici (sub patru ani), care chiar se temde apă.  Un accesoriu interesant suntinelele de înot,care sunt de fapt tot aripioare, dar nu sunt gonflabile, fiind realizate din spumă. Este important ca primele contacte cu apa săaibăforma unui joc. Excelente în acest scop sunt baghetele plutitoare și jucăriile, care fac contactul cu apa mai plăcut și mainatural.

 

 

Copiii care deja știu săînoate

Momentul când copilul a avansat la nivelul unui înotător, este întotdeauna o mare bucurie.  Înseamnă că se simte în largul lui în apă,și cumva reușește să înoate. Odatăajuns la un nivel avansat, copilul va avea nevoie de echipament nou, cum ar fi noi costume de baie pentru junioriși junioare, ochelari, căști, și alte lucruri pe care le va folosi treptat.  

Costumele de înot pentru fete, care pot fi întregi sau din două piese, arată la fel ca și costumele de baie pentru femei, dar bineînțeles de dimensiuni ceva mai mici, pentru junioare. Costumele de înot pentru băiețisunt și ele disponibile în diverse variante. Șorturirezistente, jammers ergonomici, sau slipuriscurte . Sigur veți aprecia rezistența și funcționalitatea acestor costume de baie când copiii dumneavoastră vor înota sau se vor bălăci cu ele în apă.