Demult într-o galaxie îndepărtată sau costume de baie de tip Star Wars pentru copii

Recent un film Star Wars a apărut pe ecranele cinematografice și, chiar dacă nu a fost cel mai de succes (considerat de fapt primul eșec Star Wars), această epopee spațială este încă foarte populară nu numai în rândul copiilor, dar și a adulților. 

Noua colectie de costume de baie Star Wars de la Speedo ​​va face însă plăcere doar înotătorilor juniori și ia în calcul popularitatea "Star Wars" nu doar în rândul băieților ci și a fetelor.

Toți tinerii înotători, care sunt sensibili la Putere și care o pot controla în special în piscină, trebuie să fie echipați corespunzător, astfel încât la piscina să poată demonstra că Forța este cu adevărat puternică la ei

Deci, cu ce fel de costume de baie se poate lăuda Speedo? În ceea ce privește fetele, trupurile lor vor fi împodobite de trioul Speedo Allover Digital Splashback, cu un fundal al spațiului cosmic și cu o inscripția de renume mondial Star Wars 

Al doilea model Speedo Allover Digital Splashback are de asemenea, un fundal cu spațiul cosmic. Dar nu este împodobit doar cu inscripții. Pe tot costumul de baie puteți găsi personaje faimoase, cum ar fi Darth Vader, Maestrul Yoda, prințesa Leia și o pereche de droizi amuzanți R2-D2 și C-3PO și ursuleți drăguți Teddy de Ewok din episodul VI. Nu este surprinzător nici faptul că nava spațială Millenium Falcon și Steaua morții zboară printre aceste figuri.

Al treia model Speedo Placement Digital iese în evidență prin remarcabila Stea a morții care a devenit sperietoarea întregii trilogii originale și a filmului Rogue One recent apărut.

Modelele pentru băieți Speedo Alliance Camo de tip jammer sau brief se mândresc cu nave spațiale X-Wing care sunt completate cu logo-ul Star Wars împreună cu sigla Insider's Alliance, care a produs multe probleme Imperiului Galactic din trilogia originală.

Cel de al doilea model Trooper Logo de tip aquashort sau brief este decorat cu o temă simplă, dar izbitoare, cu inscripția Star Wars, completată de imaginea soldatului imperial.