Ghid pentru plutitoarele de înot

Pentru o mai bună vizibilitate și mai mare siguranță față de nave și scutere pe apa deschisă. Și în acest scop pot fi plutitoarele foarte folositoare. Funcțiile lor sunt departe de a fi epuizate. În articolul nostru, vom examina în detaliu patru plutitoare de înot și vom vedea care sunt avantajele lor față de celelalte plutitoare.

Swim Secure Tow Float

Să începem cu cel mai ieftin plutitor. Este vorba despre Swim Secure Tow Float. Acesta este un plutitor de bază pe care îl atașați cu o curea pe corp, iar datorită culorii sale distinctive, veți fi vizibil/ă prietenilor de pe țărm, precum și oricărei bărci care trece pe lângă. Dar poate fi folosit și în alte moduri. De îndată ce vă simțiți obosiți în timpul înotului și aveți un drum lung de parcurs spre țărm, pur și simplu vă sprijiniți pe acesta pentru a vă odihni. Plutitorul are suficientă flotabilitate pentru a vă ține deasupra apei.

Swim Secure Tow Donut

Al doilea plutitor de înot este Tow Donut aceeași marcă ca cel anterioar. Funcția sa principală este aceeași, de a semnaliza un om în apropiere. În același timp, i se poate adăuga și funcția de suport în cazul oboselii. Altfel nu diferă cu nimic față de plutitorul precedent, dacă nu luăm în considerație aspectul fizic al acestuia.

Valoarea sa adăugată, totuși, constă în faptul că în centrul plutitorului este o husă izolată, în care puteți ține un telefon mobil, cheile de la mașină sau alte lucruri mărunte fără a vă îngrijora că se vor uda.

Swim Secure Dry Bag Window

Acest plutitor asigură vizibilitatea, vă puteți spijini atunci când obosiți, puteți lua obiecte de valoare pe care nu doriți să le lăsați pe țărm în husa din interior. Plutitorul are un volum mare de 28 litri, deci, încap în el suficiente lucruri.

Ceea ce este întra-devăr unic la acesta, este o husă specială cu fereastră transparentă în care puteți plasa telefonul mobil. Astfel veți putea verifica cât de mult ați trecut deja și vă veți putea orienta datorită GPS-ului din telefon.

Swim Secure Wild Swim Bag

Am lăsat această piesă foarte frumoasă la final. Acesta poate fi fixat la talie și poate fi folosit în aceleași scopuri ca și cele precedente, dar în plus se pot adăuga la el curele de umăr confortabile și îl puteți purta pe spate ca un rucsac standard.

În plus, este ceva mai voluminos, are o capacitate de 30 de litri, deci încap în el și mai multe lucruri .