Nou pentru înotătorii de curse – TYR Avictor

Doriți să ieșiți din mulțime, să atrageți atenția asupra dvs. și să vă bucurați de încrederea în sine datorită unei tehnologii inovatoare și a unui aspect excelent? Dacă răspunsul este da la toate întrebările anterioare, atunci următorul pas ar trebui să fie vizitarea paginii de costume de înot Tyr Avictor.

Chiar dacă avem aceste costume de baie și în culoarea obișnuită neagră, avem și modele color care vă vor fascina pentru că, arată ... pur și simplu fermecător.

Un aspect de-a dreptul uimitor

Adevărul este că, costumele de baie pentru curse nu sunt de obicei foarte estetice. Sigur, nu putem ignora efortul producătorului Speedo, al cărui numeroase modele din seriile LZR Racer Elite sau LZR Racer X sunt într - adevăr deasupra standardului, cu toate acestea modelele de curse de la Tyr sunt pur și simplu fantastice.

Este adevărat că, în primul rând cele mai importante sunt aptitudinile de care înotătorul dă dovadă în apă, dar de ce să nu sublinieze performanțele sale și cu un aspect excelent.

Modelele Tyr Avictor Venom și Omaha, aprobate de Federația de înot FINA, demonstrează că, costumele de curse pot fi atât avansate tehnologic, cât și frumoase ca aspect. Datorită acestor modele, vă puteți mândri nu numai de performanța dvs., ci și de modul în care arătați.

Toată lumea își poate alege

 

Atât bărbații cât și femeile. Doamnele au posibilitatea de a alege între modelele cu spatele deschis și modelele cu spatele închis. Bărbații au la dispoziție costume de baie de tip jammers.

Cel mai avansat model de la Tyr

Este clar că aspectul nu reperzintă totul, așa că nu vom lăuda până la cer doar modul în care arată costumele de baie, ci și tehnologia inovatoare a acestor modele.

În dezvoltarea costumelor pentru curse au fost implicați profesioniști din domeniul înotului pentru a se asigura că, costumele de baie oferă suport pentru purtător în atingerea maximului abilităților sale. Acest lucru este, de asemenea, legat de faptul că acesta este considerat a fi cel mai avansat model produs de Tyr.

Să aruncăm o privire la ceea ce face modelul costumelor de baie Tyr Avictor un model atât de matur:

  • Tehnologii care ajută la menținerea celei mai bune poziții a corpului în apă.

  • Tehnologia hidrofobă împiedică absorbția apei în costumul de baie, astfel apa înconjoară structura costumului, ceea ce, la rândul său, reduce fricțiunea și îi conferă înotătorului o mai bună alunecare și astfel, o viteză mai mare.

  • Compresivitatea costumului de bai. Aceasta are ca rezultat o îmbunătățire a stabilității corpului înotătorului fără ca costumul de baie să restricționeze libertatea de mișcare.

  • Costumul de baie se usucă repede.

  • Desigur, aceste costume sunt extrem de ușoare și confortabile.

  • Tehnologia Super Flex Bonding asigură ca, cusăturile și țesătura costumului de baie să se potrivească perfect cu corpul înotătorului, astfel încât acesta se va simți ca și cum ar purta o a doua piele.