O altă „şarjă“ de noutăţi de la Arena!

După cum sugerează şi titlul, depozitul nostru este supraîncărcat cu noutăţi de la Arena. Şi nu este vorba numai de costume de baie frumoase pentru femei, bărbaţi şi juniori, între noutăţi veţi găsi şi genţi sport, papuci, ochelari de înot, dar şi sprayuri antifog. Deci nu ezitaţi şi mergeţi la oferta noastră ca să nu vi le ia vreun alt nerăbdător. ;-)

Ce ne-a pregătit Arena de această dată?

 

Costume de baie întregi pentru femei

De costumele de baie Plumage vă veţi îndrăgosti. Modelul lor inedit va decora corpul multor înotătoare care merg la înot ocazional pentru agrement. Datorită materialului MaxFit, costumul de baie va rezista o perioadă de 240 de ore, fiind rezistent şi împotriva acţiunii negative a clorului.

Nici modelul Kate nu rămâne în urmă. Comparativ cu primul model, acest costum de baie va fi apreciat de femeile care nu sunt mulţumite de talia lor. Costumul de baie face parte din seria costumelor de baie pentru subţierea taliei, BodyLift. Plasa specială din zona abdomenului întăreşte şi modelează silueta, lucru datorită căruia vă veţi simţi mai confortabil.

Noutăţi din două piese

Înotătoarele care vor să iasă din mulţime se pot lăuda cu sutienul costumului de baie Crop Think, care dispune de o croială modernă pe gât, pe partea din spate legându-se cu şiret. Cu sutienul se potriveşte perfect slipul Arena Unique Brief Multicolor. Între costumele de baie din două piese veţi găsi şi modelul Phantom din materialul MaxLife, care se bucură de o rezistenţă suplimentară împotriva clorului şi radiaţiilor UV. Datorită acestui lucru, poate fi purtat în fiecare zi.

Jammers pentru bărbaţi

Pentru antrenamentele zilnice sunt potriviţi şi jammers pentru bărbaţi Arena Resistor, care au imprimat pe lateral logoul Arena. Din materialul MaxLife este realizată şi varianta albastră a costumului de baie Spider care, datorită rezistenţei ridicate, poate fi purtat, de asemena, în fiecare zi.

Costume de baie pentru îndrăgostiţi

Vreţi să mergeţi la bazin în doi? Atunci arătaţi că aparţineţi unul altuia. Cum? Cu costumul de baie, bineînţeles. Pentru perechi se potrivesc perfect modelele întregi Sprite pentru femei sau cu croială aquashort pentru bărbaţi. Pot fi purtate la înotul ocazional, deoarece datorită materialului MaxFit au o durabilitate de 240 de ore.

Un alt model pentru perechi este costumul de baie Glitch, cu motive abstracte interesante. Pentru femei avem costume întregi, pentru bărbaţi jammer sau aquashort. Ambele modele sunt realizate din materialul MaxLife, aşa că vă puteţi bucura de o durabilitate mare chiar şi în cazul purtării zilnice. 

Costume de baie pentru tinerii înotători

Nu am uitat nici de juniori. Pe domnişoare le aşteaptă cele mai frumoase costume de baie cu bretele subţiri G Log pentru purtarea zilnică, iar pe băieţi cunoscutul model Spider în culoarea albastră.

Cobra Ultra Mirror în culoarea albastră

Ochelarii Cobra Ultra Mirror, modelul perfect hidrodinamic pentru înotătorii profesionişti, sunt de ceva vereme disponibili în culoarea verde. Acum avem şi în culoarea albastră. Deci dacă nu vă place culoarea verde, alegeţi culoarea albastră. ;-) Şi pentru a preveni aburirea ochelarilor, nu uitaţi să vă îngrijiţi de ei cu sprayul antifog de la Arena.

În ce să puneţi totul?

În excelenta geantă Spiky 2, bineînţeles, care are o capacitate de 32 litrů şi în care vă va încăpea absolut totul. În plus, geanta este din material respirabil, deci este potrivită şi pentru trasnportul echipamentului de înot ud.