Marea comparație dintre rucsacurile de înot

Căutați un rucsac de înot nu doar pentru competiții, ci și pentru antrenament, unul în care încap și accesoriile de înot? Toate brandurile de top precum TYR, Arena și Speedo au în ofertă cel puțin un asemenea rucsac; dar care este cel mai bun, cel mai mare sau cu cele mai multe buzunare? Am luat 5 rucsacuri de la Arena, TYR, Speedo, Mad Wave și Finis și le-am dat colegei noastre Barbara spre comparație și testare. Și, bineînțeles, am desemnat un câștigător detașat. Citiți mai departe și veți afla care a fost cel mai bun rucsac de înot!

Finis Team Backpack 2.0

Mad Wave Lane 70 backpack

Speedo Teamster 2.0 Rucksack 35 litrů

Arena Team Backpack 45

Tyr Alliance Team Backpack 45L

Pentru a putea compara cât mai bine rucsacurile, mi-am pus în fiecare același echipament de antrenament. În fiecare rucsac mi-au încăput fără probleme labele, snorkelul, placa de înot, flotorul, palmarele și alte lucruri necesare unui antrenament complet și confortabil.

Cele mai confortabile mi s-au părut Arena Team Backpack 45 și Tyr Alliance Team Backpack 45L. Ambele au un compartiment principal spațios și un număr suficient de buzunare mai mici. Rucsacul de la Tyr are compartimentul pentru pantofi mai bine gândit și mai ergonomic comparativ cu rucsacul Arena. Datorită volumului generos, ambele rucsacuri pot servi și drept geantă pentru un week-end prelungit, fără antrenamente la piscină.

Dacă ar fi să compar rucsacurile Speedo Teamster 2.0 Rucksack 35 litri și Finis Team Backpack 2.0, aș recomanda fiecare rucsac unui alt consumator. Finis este perfect pentru înotătorii care merg cu rucsacul și la muncă. Are un aspect elegant, așa că nu ezitați să-l luați cu dvs. la birou. Rucsacul Speedo, in schimb, arată mai sportiv și pare mai mic, deși volumul este același. Recomand acest rucsac copiilor. Rucsacul se va așeza frumos pe spatele copiilor, fără să pară disproporționat de mare pentru înălțimea acestora. În plus, este disponibil într-o mare varietate de culori și de stiluri, atât pentru băieți, cât și pentru fete.

 

Ca volum, rucsacul Mad Wave se situează fix la mijloc. Are destule buzunare și îl găsiți în diverse combinații de culori. Nu-l recomand însă copiilor, deoarece este destul de greu.

Dacăar fi săiau toate rucsacurile și săle compar din punct de vedere al raportului preț-performanță, as alege cu siguranță Arena Team Backpack 45. Este nu doar cel mai ieftin dintre toate modelele comparate, ci și foarte practic! Totodată, vă oferăun bonus – un rucsac mic, cu șnur, care poate fi folosit separat. În orice caz, dacă vreți să alegeți un rucsac bun, care să nu vă lase la greu, vizitați unul dintre magazinele noastre și încercați toate rucsacurile. Propria impresie este cea mai importantă, cât de comod vi se pare rucsacul și cum văplace.

Comparație generală în funcție de preț / volum / alte plusuri

Finis Team Backpack 2.0

Preț: 392 RON

Volum: 35 litri

+: aspect elegant; carabină

Mad Wave Lane 70 Backpack

Preț: 509 RON

Volum: 40 litri

+: buzunar pentru ochelari; compartiment principal cu deschidere largă

Speedo Teamster 2.0 Rucksack 35L

Preț: 372 RON

Volum: 35 litri

+: mărimea și construcția sunt potrivite și pentru copii; disponibil în multe combinații de culori

Arena Team Backpack 45

Preț: 343 RON

Volum: 45 litri

+: multe buzunare; spațios; carabine

Tyr Alliance Team Backpack 45L

Preț: 382 RON

Volum: 45 litri

+: multe buzunare; compartiment pentru încălțăminte; carabine