Evaluarea anului 2021

Începutul anului 2021 a fost marcat nu doar de piscinele închise, ci și de anticiparea noului sezon de înot, care a început la sfârșitul lunii mai. 
Mulți înotători au renunțat să aștepte deschiderea piscinelor și au început să se călească înotând în ape libere. În ciuda tuturor acestor restricții și interdicții, nu avem ce reproșa anului trecut. 
 
 
Am reușit să intrăm pe noi piețe, astfel încât acum ne găsiți și puteți plasa comenzi la noi în 14 țări. Trei dintre ele sunt încă la început, și mai avem mult de lucru. În 2022 vă puteți aștepta la un nou val de produse „swimaholice”. Pe lângă căști, aripioare, labe, prosoape și seturi de fitness, pregătim și noua gamă de confecții proprii Cool, în colaborare cu graficieni și ilustratori cehi, precum și ediții speciale de produse cu teme ca Valentine's Day, Halloween și Crăciun. Nu vom dezvălui însă totul de pe acum! 
 
Viziunea noastră a rămas aceeași; dorim să vă oferim în continuare știri din lumea înotului, precum și cele mai bune și mai inovatoare produse, astfel încât să vă bucurați în continuare de înot, să încercați produse noi, unice, și să vă simțiți literalmente ca peștele în apă. 
 
Care ar fi bilanțul anului trecut?
 
V-am expediat în total peste 21.000 de comenzi. Au schimbat împreună 14.000 de e-mailuri. Am purtat împreună 6500 de convorbiri telefonice. Avem în stoc peste 15.000 de produse, iar anul acesta intenționăm să mărim capacitatea depozitelor noastre de două, poate chiar de trei ori. Anul trecut, peste 11.000 dintre voi s-au lăudat cu ochelari noi, 10.000 au înotat în costume de baie noi, iar alți 6.000 și-au ascuns părul sub o cască nouă. Am putea continua cu statisticile până la spray-urile antifog, dar credem că mesajul este clar. 
 
Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați, și vă invităm să înotați cu noi în continuare.