Idei de cadouri de Crăciun pentru înotători

Crăciunul se apropie cu pași repezi, așa că v-am pregătit inspirație pentru cele mai bune de cadouri de Crăciun pentru înotători. În acest articol găsiți idei de cadouri pentru bărbați, femei și copii, pentru cadouri practice și universale, pe gustul tuturor. 

Cadouri pentru înotătorii de competiție

Oferta pentru înotătorii de competiție este cu adevărat vastă. Depinde doar de ceea ce vă lipsește, dvs. sau celor dragi. Haideți să vedem ce am putea pune pe lista Moșului sau cu ce ne-am putea surprinde plăcut copiii sub bradul de Crăciun:

Ochelarii Cobra Ultra Swipe - o alegere cu care nu dați greș. Majoritatea înotătorilor adoră acești ochelari și odată încercați, nu se mai pot lipsi de ei. Mai multe culori la alegere.

Ochelarii Speedo Fastskin Hyperelite – alți ochelari deosebit de populari. Cei mai bine vânduți ochelari din e-shopul nostru reprezintă sigur unul dintre cele mai bune cadouri..

Lenjerie de pat Swimming pool – orice înotător de competiție și-ar dori o piscină și acasă. Lenjeria de pat este fabricată dintr-un material foarte plăcut și nu necesită călcare.

Labe de inot Arena Powerfin Pro – cele mai populare labe de înot ale momentului. Le găsiți la noi în diverse variante de culoare.

Pluta de înot – din când în când este nevoie să înlocuiți pluta, așa că de ce nu ați alege una nouă cadou de Crăciun. Sigur nu dați greș cu pluta de înot Arena sau cu s pluta Funkita Smash Mouth. Nouă ni se pare o alegere foarte bună și pluta Swimaholic.

Rucsac – unul în care să încapătoate accesoriile de antrenament sau chiar bagajul pentru un week-end de competiție. V-am pregătit mai multe sugestii, de exemplu Arena Fastpack sau ediția limitată Arena Spiky Backpack, super coloratul Funkita Lake Acid Elite Squad Backpack iar la final, Mad Wave Lane Backpack.

Cadouri pentru entuziaștii înotului și pentru înotătorii de recreație

Ochelarii Aqua Sphere Kaiman – ochelari de înot deosebit de populari, care oferă un raport excelent calitate-preț. Puteți alege dintr-o varietate de rame și de lentile. Au o formă universală, care vine bine oricui.

Ochelarii Arena Tracks Mirror - alți ochelari foarte populari, cu punte nazală reglabilă. Ideali pentru înotătorii în ape libere (au lentile oglindă fumurii).

Casca de înot Long hair cap - cadoul perfect pentru înotătoarele cu părul lung. Casca este specială pentru păr lung, având la spate un spațiu special pentru podoaba capilară.

Palmare Arena - palmarele sunt unul dintre primele accesorii de înot alese de înotătorii de recreație. Sunt foarte bune pentru antrenamentul brațelor și pentru a exersa lovirea corectă a apei.

Pluta Swimaholic – deși majoritatea oamenilor o subestimează, pluta este un accesoriu de înot indispensabil.

Sacul de înot Mad Wave – unde punem toate accesoriile? Scăpați de veșnicele pungi și procurați pentru dvs. sau pentru cei dragi saci speciali pentru înot, unde încap fără probleme toate cele necesare.

Sticla de apă Water Bottle – regimul de hidratare este important și atunci când înotăm.

 

Cadouri pentru copii

De la costume de baie și ochelari până la jucării pentru apă. Le găsiți pe toate aici.

Din atelierul Swimaholic

Dacă vreți un mic răsfăț pentru dvs. sau căutați un accesoriu sau o cască nouă, uitați-vă la oferta noastră de produse. Printre noutăți găsiți labe, snorkel, lavete pentru ochelari sau suport pentru chei.

Cadouri clasice de Crăciun

Iar dacă chiar nu știți ce să mai cumpărați, avem și clasicele șosete